CINE ESTE ZOOMCITY?

Zoom City este o companie privata, infiintata in februarie 2011, de către David Grigorescu, broker imobiliar cu vasta experiență profesionala, specializat ca “Accredited Buyer Representative” si “Council Residential Specialist” de catre National Association of Realtors (cea mai mare asociatie a agentilor imobiliari din lume, infiintata in anul 1908, cu aproximativ 1.100.000 membri Realtors in prezent), fondatorul Zoom City fiind unul dintre cei aproximativ 50 membri acreditati NAR in Romania.

  • Compania Zoom City ofera servicii specializate de reprezentare exclusiva, adresate atat cumparatorilor, cat si vanzatorilor din piata imobiliara, pentru care brokerii nostri actioneaza ca reprezentant unic al clientului.
  • Ne adresam vanzatorilor care isi doresc vanzare rapida, cu efort minim si la cel mai bun pret si ii asiguram de atingerea acestor deziderate folosindu-ne experienta, asigurand marketing specializat si oferind consultanta profesionala competenta, bazata pe analize de piata si acces la informatii.
  • Cumparatorilor aflati in cautarea unei locuinte le punem la dispozitie experienta noastra in domeniul imobiliar, le oferim transparenta totala si acces la intreaga oferta din piata, cu informatii complete si precise, scurtandu-le perioada de cautare si timpul investit in procesul de identificare si achizitie a unei proprietati.

Echipa Zoom City este formata din membri devotati principiilor si valorilor fundamentale ale firmei: servicii de calitate, integritate, respect, demnitate. In plus, fiecare membru al echipei Zoom City are o vasta experienta in vanzari, ofera servicii specializate nevoilor specifice ale clientilor, identificand solutii personalizate si respectand standarde inalte de etica.

Obiectivul companiei este acela de a oferi servicii profesionale in piata imobiliara, cautand solutii optime pentru satisfacerea nevoilor fiecarui client.

Obiectivul fiecarui broker imobiliar este acela de a trata cu profesionalism fiecare client, de a pune pe primul loc siguranta tranzactiei si satisfactia clientilor, iar fiecare recomandare primita de la clientii companiei reflecta implicarea si eficienta echipei Zoom City in derularea unei tranzactii imobiliare.

Zoom City este PARTENERUL TAU IN IMOBILIARE.