Vila cu design deosebit cu vedere la Parcul Carol

Bucuresti
349.000 €
De vanzare 221mp 3Bai 4Camere

Facilitati

Alte spații: Curte, WC Serviciu Amenajare străzi: Străzi asfaltate Bucătărie: Bucătărie mobilată Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat Mobilat: Mobilat parțial Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Gaz Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare lemn

Descrierea proprietatii

Compania Zoom CIty va propune spre vanzare o proprietate cu o valoare arhitectura speciala localizata in imediata apropiere a Parcului Carol. Venind din tumultul orasului iese in evidenta gradina care ofera intimitate totala si creeaza o adevarata oaza de liniste in centrul Bucurestiului.
Casa este structurata in regimul de inaltime D+P+M are o suprafata utila de aproximativ 232 mp si o suprafata totala a terenului de 262 mp amprenta imobilului fiind de 143 mp.
In ceea ce priveste compartimentarea subsolul este impartit in doua zone cu acces separat: garajul de 35 mp si centrala imobilului iar celalalt spatiu in suprafata de 12 mp este utilizat ca sala de fitness si sauna.

Parterul are o suprafata utila de aproximativ 108 mp spatii vitrate generoase iar orientarea catre sud ii confera un plus de luminozitate. Acesta include un birou de lucru cu acces catre o terasa inchisa living dinning si bucatarie insumand o suprafata de 65 mp la care se adauga baia si camara.

Mansarda este compusa din doua constructii separate iar accesul catre cele doua zone se face din living pe doua scari diferite. Prin construirea mansardei si separarea celor doua constructii s-a dorit delimitarea zonei matrimoniale de cea a copiilor sau musafirilor. Zona matrimoniala are o suprafata de aproximativ 31 mp include un dormitor si o baie si are acces catre terasa. Zona copiilor sau a musafirilor are o suprafata de 32 mp si include un dormitor si o baie. ID intern: CP137149

Localizare