Teren in zona Centrala a orasul Buftea, str. Mihai Eminescu – COMISION 0%

Buftea
198.000 €
De vanzare 5000mp 0Bai 0Camere

Facilitati

Alte caracteristici: Acces auto, La șosea, Oportunitate de investiții, Parcelabil, Teren împrejmuit Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz

Descrierea proprietatii

Terenul în suprafață de 5.000 mp are o deschidere de 23,5ml la Bulevardul Mihai Eminescu, arteră importantă a localității prin faptul ca este o zona Centrala, dezvoltată și beneficiază de asfalt, iluminat public, trotuare generoase si spatii verzi amenajate. Terenul dispune de toate utilitățile, respectiv: curent, gaz, apă, canalizare.

Poziția excelentă si caracteristicile terenului permit:
– dezvoltarea unui complex rezidențial cu randament foarte atractiv. În plus, pe teren există o vilă construită in 2012, formată din parter si etaj, cu o suprafață construită de 210mp. Aceasta vilă poate fi integrată cu ușurintă într-un viitor complex rezidențial, eficientizând profitul.

– achiziția terenului pentru o reședintă deosebită, cu amenajarea curții de 5.000mp, păstrarea pomilor fructiferi existenți si finisarea construcției existente pentru o rezidență permanentă sau pentru vacanțele de neuitat ale familiei dvs.

Contactați-ne pentru informații suplimentare privind acest teren la care beneficiați de 0% COMISION!
ID CP777522

Localizare