Spatiu Birouri – Aviatorilor, 100mp, loc parcare – COMISION 0%

Bucuresti
1.050 € / luna
De inchiriat 99mp 3Bai 3Camere

Facilitati

Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie Contorizare: Apometre, Contor căldură, Contor electric, Contor gaz Diverse: Telecomandă poartă acces auto, Telecomandă poartă garaj Dotări: Aer condiționat Dotări imobil: Interfon Ferestre: PVC Lift: Lift Mobilat: Nemobilat Parcare: Garaj subteran Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Priveliște: Vedere spre oraș Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: MDF Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibil pentru inchiriere, un spatiu excelent pentru activitate de birou, situat pe str. Emanoil Porumbaru, in imediata vecinatate a Bd. Aviatorilor si Kiseleff, cu acces metrou la mai putin de 5 minute distanta mers pe jos.
Spatiul este nemobilat, cu o suprafata de 99.81mp, din care balcon 6.66mp, la etajul 1, pozitionat pe partea din spate a cladirii, compartimentat in 3 camere, din care una de aprox. 50mp. Dispune de multiple spatii de depozitare, terasa, iar finisajele sunt de calitate.
Fara costuri de mentenanta.
1 loc de parcare inclus in pretul de inchiriere, in garaj subteran.

COMISION 0% pentru chirias

Localizare