Investitie – teren 264mp, imobil nefinalizat S+P+E – deschidere 9ml, COMISION 0%

Bucuresti
185.000 €
De vanzare 264mp 0Bai 0Camere

Facilitati

Alte caracteristici: Acces auto, La șosea, Oportunitate de investiții, Teren împrejmuit Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Urbanism: Certificat de urbanism Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz

Descrierea proprietatii

Compania Zoom City va prezinta spre vanzare, cu 0% COMISION pentru cumparator, un teren in suprafata de 264mp cu deschidere 9.30ml, avand in constructie un imobil S+P+E, cu amprenta la sol de 186mp.

Conform certificatului de urbanism actual, regimul de inaltime permis este de P+2 (autorizatia anterioara fiind de P+4, structura de rezistenta reflectand acest regim de inaltime al imobilului). Imobilul a fost construit pana la nivelul etajului intai, inclusiv placa de beton aferenta etajului al doilea, ulterior fiind conservat si existand un acoperis provizoriu peste constructia existenta.

Compartimentarea imobilului permite atat destinatie rezidentiala, cat si office/comerciala. Constructia existenta poate fi compartimentata in mai multe apartamente distincte, dar poate fi utilizat si ca spatiu/locuinta individuala.

COMISION 0%

ID Zoom City: CP324158

Localizare