COMISION 0% – Vila NOUA pentru birouri 220mp utili, parcare proprie,8 min metrou

Bucuresti
2.200 € / luna
De inchiriat 300mp 3Bai 5Camere 1Loc de parcare

Facilitati

Alte spații: Curte, Debara, Grădină proprie, Magazie, WC Serviciu Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată Contorizare: Apometre, Contor căldură, Contor electric Dotări: Aer condiționat, Sistem de alarmă Dotări imobil: Interfon, Pază, Supraveghere video Ferestre: Ferestre PVC Izolații termice: Izolație exterioară Mobilat: Mobilat complet, Mobilat lux, Mobilat parțial, Nemobilat Parcare: Parcare deschisă Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Priveliște: Vedere panoramică Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare lemn, Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu COMISION 0% pentru chirias, un imobil nou D+P+2E+Terasa construit in anul 2009 si renovat integral luna aceasta, situat in cartierul Cotroceni in zona de vile, la Parcul Romniceanu, inconjurat de liniste si verdeata, cu acces facil catre orice zona din Bucuresti, avand statia de metrou Academia Militara la 8 minute distanta de mers pe jos si statia de metrou Eroilor la 12 minute de mers pe jos, precum si toate facilitatile zonei Cotroceni in imediata vecinatate.

Casa are o suprafata totala de 280mp, din care o terasa de 60mp, cu intimitate totala si vedere panoramica catre oras, iar interiorul este compus dintr-un spatiu open space superb de peste 50mp, caruia i se adauga 4 camere si 3 bai, precum si o bucatarie mobilata/utilata si multiple spatii depozitare.
Proprietatea este pretabila in special pentru birouri, dar ar putea fi utilizata si rezidential sau comercial sau in scop mixt, avand in vedere suprafata generoasa si numarul mare de incaperi.

Curtea libera permite amenajarea atat a parcarii pentru trei autoturisme, cat si a unui loc de relaxare. Si aici intalnim mai multe spatii pentru depozitare, amenajate special in acest scop.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, spatiile utile si inaltimea camerelor sunt generoase, iar finisajele sunt de inalta calitate.
Proprietatea este termoizolata, dispune de doua cai de acces interior si de o arhitectura moderna.

Pentru orice alte informatii legat de aceasta impresionanta proprietate, la inchirierea careia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare