COMISION 0% – Vila 300 mp, P+2E+M, 8 camere, zona exclusiv de case 1 MAI metrou

Bucuresti
385.000 €
De vanzare 400mp 5Bai 8Camere

Facilitati

Alte spații: Curte, Grădină proprie, Magazie, Pivniță, Saună, WC Serviciu Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Contorizare: Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat, Scară interioară Dotări imobil: Acoperiș, Fitness, Interfon, Videointerfon Ferestre: Ferestre PVC Izolații termice: Izolație exterioară Mobilat: Nemobilat Pereți: Faianță, Vinarom, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie, Încălzire prin pardoseală Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare lemn

Descrierea proprietatii

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, o casa P+2E+M construita in anul 2012, situata in zona de nord a Capitalei, in cartierul 1 Mai, in imediata vecinatate a Bd. Ion Mihalache, Str. Aviator Popisteanu – adiacent, la trei minute distanta de metrou 1 Mai, intr-o zona exclusivista de case, retrasa de la zgomotul bulevardelor si inconjurata de o gradina/ terasa ce beneficiaza de un maxim de intimitate.
Compartimentarea a fost eficientizata la maxim, astfel incat fiecare dintre cele 4 dormitoare matrimoniale dispune de baie, dressing si balcon proprii, iar zona de zi este formata din living si, separat, o bucatarie care include o zona de luat masa foarte generoasa, cu acces si catre terasa imobilului. Aceasta casa beneficiaza de o suprafata utila totala de 319 mp, suprafata construita fiind de 400 mp.
Curtea a fost si ea eficientizata, langa terasa regasim o bucatarie de vara complet utilata si racordata la utilitati, iar in curte se regaseste si un spatiu de depozitare generos, plus pivnita aferenta acestui spatiu.
Casa are o structura de rezistenta foarte solida, termoizolatie de calitate, tamplarie Rehau cu geam tripan, tripla izolatie la mansarda si pod, iar finisajele sunt de cea mai inalta calitate: parchet lemn masiv, scara lemn cu balustrada fier forjat, iar incalzirea se face prin centrala proprie de 45KW completata de 2 panouri solare.
Contactati-ne pentru a va oferi si alte informatii legata de aceasta proprietate, la care beneficiati de COMISION 0%!

Localizare