COMISION 0% – Spatiu Birouri – Aviatorilor, 100mp, loc parcare

Bucuresti
1.175 € / luna
De inchiriat 103mp 3Bai 3Camere

Facilitati

Arhitectură: Ferestre care se deschid, Ferestre înclinate, Gresie, Grupuri sanitare amenajate și utilate, Parchet Climatizare birou: Control individual AC pentru fiecare zonă de birou Detalii tehnice: Centrală termică Dotări: Sistem de alarmă Dotări imobil: Acces pentru persoane cu dizabilități Elemente ECO: Parcare biciclete Facilități clădire / proximități: Autobuz, Centru comercial în proximitate, Stație de metrou în proximitate IT&C: Internet, Posibilitatea alegerii operator date / telefonie, Telefon Parcare: Garaj subteran Priveliște: Vedere spre oraș Servicii asigurate în clădire: Administrare și management imobiliar, Afișare logo pe clădire, Contorizare separată, Curățenie exterioară, Curățenie parcare, Curățenie spații comune, Îndepărtarea zăpezii, Îngrijirea spațiilor verzi, Salubritate, Servicii de întreținere și reparații lifturi, Sistem de ventilație Siguranță și securitate: CCTV Sistem electric: Sursă principală de alimentare

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibil pentru inchiriere, un spatiu excelent pentru activitate de birou, situat pe str. Emanoil Porumbaru, in imediata vecinatate a Bd. Aviatorilor si Kiseleff, cu acces metrou la mai putin de 5 minute distanta mers pe jos.
Spatiul este nemobilat, cu o suprafata de 103.36mp, din care balcon 7,70mpla etajul 1, pozitionat pe partea din fata a cladirii, compartimentat in 3 camere, din care una de aprox. 50mp. Dispune de multiple spatii de depozitare, terasa, iar finisajele sunt de calitate.
Fara costuri de mentenanta.
1 loc de parcare inclus in pretul de inchiriere, in garaj subteran.
COMISION 0%

ID ZoomCity: CP942801

Localizare