COMISION 0% – Spatiu 103mp pe Str. Emanoil Porumbaru, parcare subteran, metrou

Bucuresti
1.250 € / luna
De inchiriat 100mp 3Bai 4Camere

Facilitati

Arhitectură: Parchet, Ferestre care se deschid, Gresie, Ferestre înclinate, Grupuri sanitare amenajate și utilate Climatizare birou: Control individual AC pentru fiecare zonă de birou, Centrală termică Elemente ECO: Parcare biciclete Facilități clădire / proximități: Centru comercial în proximitate, Autobuz, Stație de metrou în proximitate IT&C: Posibilitatea alegerii operator date / telefonie, Telefon, Internet Parcare: Garaj subteran Priveliște: Vedere spre oraș Servicii asigurate în clădire: Curățenie spații comune, Îndepărtarea zăpezii, Servicii de întreținere și reparații lifturi, Sistem de ventilație, Îngrijirea spațiilor verzi, Administrare și management imobiliar, Curățenie exterioară, Contorizare separată, Curățenie parcare, Afișare logo pe clădire, Acces pentru persoane cu dizabilități, Salubritate Siguranță și securitate: CCTV, Sistem de alarmă Sistem electric: Sursă principală de alimentare

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, un spatiu de birouri de 103mp (din care 6mp balcon) situat pe Str. Emanoil Porumbaru, la 5 minute metrou, intre Bd. Kiseleff si Bd. Aviatorilor, cu vedere stradala (etaj 2) si posibilitate montare banner/mesh.

Acest apartament este in prezent compartimentat in 3 camere (o camera avand aprox. 50mp si putand fi cu usurinta compartimentata), dispune de 3 bai/grupuri sanitare, spatii depozitare, iar finisajele sunt de calitate.

Locul de parcare din parcarea subterana este inclus in pretul lunar al chiriei, iar costurile lunare sunt foarte reduse.

Pentru orice alte informatii suplimentare privitoare la acest spatiu amplasat in zona exclusivista a orasului, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare

Video