COMISION 0%, Hala productie-depozitare, Sos. Fundeni (Sector 2) Constructie 2007

Bucuresti
750.000 €
De vanzare 2000mp 2Bai 5Camere

Facilitati

Alte caracteristici spațiu industrial: Acces auto, Acces TIR, Curent trifazic (380V), La șosea, Luminatoare, Oportunitate de investiții, Posibilitate de compartimentare, Sistem de alarmă, Teren împrejmuit, Uși de acces Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Parcare: Parcare deschisă Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, in cartierul Colentina-Fundeni, cu acces din Sos. Fundeni, la 2 minute distanta de Spitalul Fundeni, un teren intravilan in suprafata de 2.000mp cu deschidere la doua strazi (31ml x 2), precum si constructiile edificate pe acesta, astfel:
– hala industriala, avand destinatia actuala de depozitare, pretabila productie/ depozitare/ servicii, cu o suprafata utila de 1,156 mp,
– birourile aferente acesteia, cu o suprafata utila de 150 mp, cu regim inaltime P+1, compartimentate astfel: 4 birouri, 2 bai si o bucatarie, dispun de toate dotarile, iar incalzirea se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz.

Hala este pretabila pentru mai multe activitati (printre care spatiu de productie, depozitare, service), avand avantajul amplasamentului in oras, cu acces usor auto/mijloace de transport direct din Sos Fundeni.

Hala are o inaltime la coama de 7,6 m si 5,6 mla streasina, iar deschiderea acesteia este de 28 m si lungimea de 42 m. Constructiile au fost edificate in anul 2004 si anul 2007, structura este metalica, iar accesul TIR se face prin 2 usi industriale sectionale, dintre care una cu actionare electrica (4×4,4m) si una cu actionare mecanica (4x4m). Acces TIR in curte, plus 10 locuri de parcare in curte.

Dotari suplimentare:
– sistem alarma;
– supraveghere video interior/exterior;
– iluminat hala, electric si prin luminatoare;
– 3 prize de incarcare auto.
Utilitati aferente:
– bransament electric 380 V , 65 kVA;
– apa si canal;
– gaze naturale.

Pentru orice informatii suplimentare legate de aceasta proprietate, la achizitia careia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare