Comision 0% – Garsoniera Drumul Taberei – Hanul Drumetului – Favorit

Bucuresti
42.800 €
De vanzare 30mp 1Bai 1Camere

Facilitati

Alte spații: Curte comună, Lift Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Bucătărie închisă, Bucătărie mobilată, Bucătărie parțial utilată Contorizare: Apometre, Contor electric Dotări: Aer condiționat, Aeroterme, Aragaz, Cadă, Mașină de spălat rufe Dotări imobil: Acces pentru persoane cu dizabilități, Interfon Ferestre: Ferestre PVC Izolații termice: Izolație exterioară Mobilat: Mobilat parțial Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Priveliște: Vedere spre oraș Sistem încălzire: Calorifere, Termoficare Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Uși interior celulare Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibila spre vanzare, o garsoniera cocheta, situata pe Bd. 1 Mai la numarul 22, foarte aproape de Mega Image si la numai 5 minute de mers, pana la statie de Metrou Favorit.
Imobilul in care se afla aceasta garsoniera a fost reabilitat termic, iar spatiile comune, respectiv, holul de acces, scarile si culoarele au fost renovate.
La interior gasim un spatiu cald si placut, baia si bucataria au fost amenajate in anul 2016, iar anul acest a fost complet igienizata. Dispune de parchet laminat in stare buna si un aparat de aer conditionat. Se poate vinde partial mobilata si utilata.

Daca esti in cautarea unui astfel de spatiu, te asteptam cu drag la vizionare!
ID – CP1383625

Localizare