Comision 0% – Garsoniera Drumul Taberei – Hanul Drumetului – Favorit

Bucuresti
42.800 €
De vanzare 30mp 1Bai 1Camere

Facilitati

Alte spații: Curte comună, Lift Amenajare străzi: Mijloace de transport în comun, Iluminat stradal, Străzi asfaltate Bucătărie: Bucătărie închisă, Bucătărie parțial utilată, Bucătărie mobilată Contorizare: Apometre, Contor electric Dotări: Mașină de spălat rufe, Aer condiționat, Aeroterme, Aragaz, Cadă Dotări imobil: Acces pentru persoane cu dizabilități, Interfon Ferestre: Ferestre PVC Izolații termice: Izolație exterioară Mobilat: Mobilat parțial Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Parchet, Gresie Priveliște: Vedere spre oraș Sistem încălzire: Calorifere, Termoficare Utilități generale: Apă, Gaz, CATV, Telefon, Curent, Internet, Canalizare Uși interior: Uși interior celulare Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibila spre vanzare, o garsoniera cocheta, situata pe Bd. 1 Mai la numarul 22, foarte aproape de Mega Image si la numai 5 minute de mers, pana la statie de Metrou Favorit.
Imobilul in care se afla aceasta garsoniera a fost reabilitat termic, iar spatiile comune, respectiv, holul de acces, scarile si culoarele au fost renovate.
La interior gasim un spatiu cald si placut, baia si bucataria au fost amenajate in anul 2016, iar anul acest a fost complet igienizata. Dispune de parchet laminat in stare buna si un aparat de aer conditionat. Se poate vinde partial mobilata si utilata.

Daca esti in cautarea unui astfel de spatiu, te asteptam cu drag la vizionare!
ID – CPCP1331339

Localizare