COMISION 0% Cotroceni, GARSONIERA DUBLA mobilata si utilata, Bloc Consolidat

Bucuresti
420 € / luna
De inchiriat 46mp 1Bai 1Camere

Facilitati

Alte spații: Debara, Lift Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Bucătărie: Mobilată, Utilată Contorizare: Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Cabină de duș, Frigider, Mașină de spălat rufe, TV Dotări imobil: Interfon Ferestre: PVC IT&C: Internet, Telefon Mobilat: Complet, Lux Pereți: Vopsea lavabilă Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Celulare Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, o garsoniera dubla foarte spatioasa, complet renovata, mobilata si utilata, situata vis a vis de Palatul Cotroceni, aproape de Facultatea de Medicina Carol Davila, cu acces rapid la mijloacele de transport (metrou, autobuz).

Garsoniera este situata la etajul 5 din 6 intr-un bloc construit in 1940 si consolidat in 2004, cu o suprafata generoasa de 46,25mp din care o camera la mansarda in suprafata de 7,02 mp.

Un mare avantaj al garsonierei este acela ca beneficieaza de zona de zi (canapea si televizor), separat zona de dormit cu pat si multiple zone de depozitare. Bucataria este complet utilata si mobilata, in plus este dotata cu cafetiera, incalzitor apa, prajitor de paine, inclusiv tacamuri, farfuri, pahare.
Pentru orice alte informatii privind aceasta garsoniera, la inchirierea careia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare