COMISION 0% – Cotroceni – Apartament exclusivist 122mp in vila renovata 2022

Bucuresti
344.000 €
De vanzare 0mp 2Bai 4Camere

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Curte, Curte comună, Debara, WC Serviciu Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Bucătărie închisă, Bucătărie parțial mobilată, Bucătărie parțial utilată Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Cabină de duș, Cadă Dotări imobil: Supraveghere video Ferestre: Ferestre lemn, Geamuri cu izolație fonică, Geamuri cu protecție UV, Geamuri termopan Mobilat: Nemobilat Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, Curent, Gaz Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament superb, proaspat renovat modern si cu materiale de inalta calitate, care imbina perfect arhitectura clasica a imobilului cu stilul de viata contemporan, situat in Cartierul Cotroceni – adiacent Str. Dr. Lister, intr-o zona exclusivista, cu trafic redus și multa liniste, inconjurat de spatii verzi, fiind totodata foarte accesibila catre centrul si nordul Capitalei, având în imediata vecinătate acces la metrou, la școli/ grădinițe și celelalte facilităti ale zonei.

Apartamentul se afla intr-o vila cu arhitectura caracteristica perioadei interbelice si a fost renovata integral in anul 2022. Renovarea imobilului a constat in inlocuirea completa a instalatiilor comune de apa, canal si electrice, refacerea acoperisului cu tigla ceramica, refacerea sistemului pluvial si renovarea completa a fatadei, fiind in continuare in curs de amenajare curtea, urmand a fi finalizata in viitorul apropiat.

Apartamentul este situat la etajul 2 in vila D+P+2E (vila este formata din 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel, parterul avand acces separat), are o suprafata de 122 mp (din care 12 mp boxa demisol), este foarte luminos si aerisit, dispune de spatii de depozitare generoase, are doua bai mari si o zona de zi fermecatoare.

Pentru orice alte informatii privind acest apartament superb, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare