COMISION 0% – Casa P+E, curte 500 mp, garaj, supraveghere video

Ciorogarla
450 € / luna
De inchiriat 167mp 2Bai 4Camere 1Loc de parcare

Facilitati

Alte spații: Curte, Grădină Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Bucătărie: Mobilată, Utilată Contorizare: Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Frigider, Scară interioară, Sistem de alarmă, TV Dotări imobil: Acoperiș Ferestre: PVC IT&C: Internet, Telefon Izolații termice: Exterior Mobilat: Complet, Parțial Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Sistem încălzire: Centrală proprie Stare interior: Magazie Utilități de bază: Supraveghere video Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Celulare Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru chirias, o casa P+E situata in localitatea Bacu/ Joita, la aprox. 10-12 km de cartierul Militari din Bucuresti. Accesul pana la locatie se poate face pe mai multe rute, evitand traficul sau ambuteiajele.

Casa, constructie 2008, dispune de supraveghere video si de sistem de alarma. Compartimentarea este eficienta, la etaj avand 3 dormitoare si o baie, iar la parter – un living de 32mp, o bucatarie de 15mp si a doua baie, toate acestea fiind completate de garajul cu acces direct din casa.
Curtea este ingrijita, dispune de vegetatie mixta, gazon si suficient spatiu liber pentru relaxare sau joaca. In curte se pot parca cu usurinta 3 sau 4 masini, curtea avand dublu acces auto.

Contactati-ne pentru mai multe informatii pentru aceasta proprietate, la care beneficiati de COMISION 0%!

Localizare