COMISION 0% – Apt 4 camere 97mp, cu centrala proprie in bloc din 1991,reabilitat

Bucuresti
135.000 €
De vanzare 97mp 2Bai 4Camere

Facilitati

Alte spații: Lift, WC Serviciu Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Bucătărie: Mobilată, Parțial mobilată, Parțial utilată, Utilată Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Frigider, TV Ferestre: PVC IT&C: Internet, Telefon Izolații termice: Exterior Mobilat: Complet Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Sistem încălzire: Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Celulare, Lemn Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament foarte generos de 4 camere, situat langa Parcul Romniceanu, in zona Panduri-Cotroceni, intr-un bloc constructie 1991, reabilitat termic si este situat la etajul 4 din 8.

Apartamentul are o suprafata de 97mp (din care 4,50mp balcon), este decomandat, dispune de doua bai (cu cada, respectiv cu cabina de dus), este foarte eficient compartimentat, cu spatii aerisite si cu camere mari.
Vederea este mixta, iar pe ambele laturi ale blocului exista gradini, a caror vegetatie matura ofera un plus de intimitate, de racoare si de aer curat, creand inclusiv o ambianta si o vedere mai placuta.

Blocul este situat la 50m de mijloace de transport in comun, la 3 minute de Parcul Romniceanu, iar in imediata vecinatate se afla prestigioasa Scoala I.G. Duca, doua centre comerciale, hypermarket, spital, mijloace de transport mixte.

Va recomandam sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare legate de apartament si va reamintim ca beneficiati de 0% COMISION la cumparare.

ID Zoom City: CP439194

Localizare

Proprietati similare