COMISION 0% – Apt. 2 camere 34mp finisaje premium – KM 0, Pta Universitatii

Bucuresti
370 € / luna
De inchiriat 40mp 1Bai 1Camere

Facilitati

Arhitectură: Gresie, Parchet Climatizare birou: Control individual AC pentru fiecare zonă de birou Elemente ECO: Parcare biciclete Facilități clădire / proximități: Autobuz, Centru comercial în proximitate, Stație de metrou în proximitate, Tramvai IT&C: Internet, Telefon Servicii asigurate în clădire: Administrare și management imobiliar, Contorizare separată, Sistem de ventilație Sistem electric: Control electric individual pe zona de birou

Descrierea proprietatii

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, un studio 2 camere, situat literalmente langa KM 0 al Capitalei, cu acces imediat la orice mijloc transport si langa Centrul Vechi al Bucurestiului, complet renovat anul acesta cu finisaje superioare.
Studio-ul este situat intr-o vila monument istoric, cu o arhitectura frumoasa, amplasata pe o strada cu acces direct in Bd. I.C. Bratianu, respectiv Pta Sf. Gheorghe, la 2 min de mers pe jos de metrou Universitate si la 1 minut de celelalte multiple mijloace de transport in comun.
Pentru orice alte informatii privind inchirierea acestui apartament, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare