COMISION 0% – Apartament superb in cartierul Cotroceni – str. Dr. M.Mirinescu

Bucuresti
215.000 €
De vanzare 107mp 2Bai 4Camere

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Curte comună, Grădină, WC Serviciu Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat Dotări imobil: Acoperiș, Interfon Ferestre: PVC IT&C: Internet, Telefon Izolații termice: Exterior Jaluzele: Orizontale Mobilat: Nemobilat Pereți: Vinarom Rulouri / Obloane: PVC Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Lemn Ușă intrare: Lemn

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare, cu 0 % Comision pentru cumparator, un apartament cu 4 camere in cartierul Cotroceni, str. Dr. Mihail Mirinescu, in apropiere de Arenele BNR. Apartamentul se afla la etajul 1 intr-o vila P+2+M, imobil compus doar din 3 apartamente. Fatada vilei a fost refacuta complet si izolata termic in anul 2013, tot atunci s-a inlocuit acoperisul in intregime si tamplaria exterioara.
Interiorul este bine compartimentat, gasim o zona de dining room 20m, un living generos de 20mp, care poate fi folosit ca dormitor, doua dormitoare clar definite, unul de 20mp si cel mic de 11mp, o terasa inchisa si incalzita de 6mp. In ceea ce priveste finisajele, acesta dispune de parchet masiv proaspat reconditionat, usile interioare sunt din lemn masiv, instalatia sanitara si electrica schimbate, dotat cu centrala termica Ferroli si 2 aparate de aer conditionat.
Apartamentul detine o cota indiviza din teren, in proprietate, in suprafata de 100mp, curtea libera este folosita de toti locatarii, fiind periodic amenajata, cu gust, sub indrumarea unui peisagist.
Nu exista istoric de LEGEA 112 sau incadrare seismica.
Daca simtiti ca acesta apartament poate deveni ”acasa”, nu mai asteptati, contactati-ne pentru stabilirea unei intalnirii.
ID CP698633

Localizare