COMISION 0% – Apartament cu 3 camere, cald si primitor Cartierul Verde-Bragadiru

Bragadiru
55.000 €
De vanzare 66mp 1Bai 3Camere

Facilitati

Alte spații: Loc de joacă copii Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie Bucătărie: Deschisă, Mobilată, Utilată Contorizare: Contor electric, Contor gaz Dotări: Aragaz, Cadă, Frigider, Mașină de spălat rufe Dotări imobil: Piscină privată, Spații agrement Electrocasnice: Hotă Elemente ECO: Parcare biciclete Ferestre: PVC IT&C: Internet, Telefon Izolații termice: Exterior Mobilat: Complet, Parțial Parcare: Parcare deschisă Pereți: Faianță, Tapet, Vopsea lavabilă Podele: Parchet laminat Priveliște: Vedere panoramică Sistem încălzire: Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: MDF

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare, cu 0% comision pentru cumparator, un apartamant cu 3 camere situat in Cartierul Verde – Bragadiru, chiar la iesirea din Bucuresti. Imobilul in care se afla acest apartamentul este printre primele construite in cartier, in stare foarte buna, cu locatari tineri si prietenosi.
Cartierul dispune de piscina, terenuri de tenis si fotbal, parc amenajat, loc de joaca pentru copii si restaurant. Apartamentul a fost locuit de o familie tanara, care a optat pentru finisaje moderne si mobilier functional. Proprietatea se poate vinde complet mobilata – utilata sau nemobilata.
Dispune de loc de parcare suprateran. Terasa este partial inchisa si are o priveliste deschisa si placuta.
Daca acest apartament poate fi noua voastra casa, contactati-ne pentru a stabili o intalnire.
COMISION 0% cumparator.

ID CP810259

Localizare