COMISION 0% – Apartament cu 3 camere Brancoveanu – str. Alpinesti

Bucuresti
84.900 €
De vanzare 64mp 2Bai 3Camere

Facilitati

Alte spații: Curte comună Amenajare străzi: Mijloace de transport în comun, Iluminat stradal, Străzi asfaltate Bucătărie: Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată, Bucătărie deschisă Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Dressing, Mașină de spălat rufe, Aer condiționat, Hotă, Aragaz, Cadă Dotări imobil: Interfon Ferestre: Ferestre PVC Izolații termice: Izolație exterioară Mobilat: Nemobilat, Mobilat complet Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Parchet, Gresie, Dușumea Priveliște: Vedere spre oraș Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Gaz, CATV, Telefon, Curent, Internet, Canalizare Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare lemn

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibil spre vanzare un apartament cu 3 camere situat intr-un bloc tip vila, cu doar 4 apartamente, format din P+2+3 mansarda, situat pe strada Alpinesti, la nici 10 minute distanta de Metrou Constantin Brancoveanu si Oraselul Copiilor.
Apartamentul se afla la etajul 3, beneficiaza de multiple spatii vitrate, care va ofera lumina naturala din abundenta si o priveliste deschisa catre zona de case/vile.
Deasupra apartamentului exista o zona de pod, utilizat exclusiv ca spatiu de depozitare, iar tabla acoperisului a fost schimbata recent.
La interior gasim finisaje in stare buna, cu parchet in zona de living si dusumea din lemn in zona dormitoarelor, centrala termica (inlocuita in anul 2018), 2 x aparate de aer conditionat. Se poate vinde mobilat si utilat, la cererea cumparatorului.
Imobil pozitionat intr-o zona de case/vile, cu acces facil catre mijloace de transport in comun si alte puncte de interes cotidian.
Daca sunteti in cautarea unui astfel de spatiu, viitorul dvs. ”acasa” , va asteptam cu drag la vizionare si cu 0% comision pentru cumparator.
ID CP1360465

Localizare