COMISION 0% – Apartament cu 2 camere Tei – str. Ripiceni

Bucuresti
64.800 €
De vanzare 54mp 1Bai 2Camere

Facilitati

Alte spații: Curte comună, Lift Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Bucătărie închisă, Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată Contorizare: Apometre, Contor electric Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Cadă, Frigider, Mașină de spălat rufe, TV Dotări imobil: Acces pentru persoane cu dizabilități, Interfon Ferestre: Ferestre PVC Jaluzele: Jaluzele orizontale Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Priveliște: Vedere spre oraș Sistem încălzire: Calorifere, Termoficare Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Uși interior celulare Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibil spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe str. Ripiceni, nr 3 – zona Teiul Doamnei, foarte aproape de Facultatea de Constructii, Parcul Tei si Plumbuita.
Imobilul in care se afla acest apartament a fost dat in folosinta in anul 1981, in prezent exteriorul este termoizolat si nu are nici o incadrare de risc seismic.
Pozitionat la etajul 8 din 10, semidecomandat cu o suprafata utila de 52mp si un balcon de 3mp, cu vedere pe spatele imobilului, catre o zona de parcare si la o distanta considerabila fata de celelalte cladirii.
Interiorul a fost partial amenajat in anul 2012, printre imbunatatiri regasim: baia si bucatarie renovate integral, parchet laminat in camere, 1 x aparat de aer conditionat, usa metalica. Se poate vinde complet mobilat si utilat, la cererea cumparatorului.
Daca doriti mai multe informatii si/sau programarea unei vizionari, va asteptam cu drag sa ne contactati!
COMISION 0% pentru cumparator. ID CP1335912

Localizare

Proprietati similare