COMISION 0% – Apartament cu 2 camere Bd. 1 Mai – str Cara Anghel

Bucuresti
58.500 €
De vanzare 53mp 1Bai 2Camere

Facilitati

Amenajare străzi: Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun, Străzi asfaltate Arhitectură: Gresie, Parchet Bucătărie: Bucătărie închisă, Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată Contorizare: Apometre, Contor electric Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Cadă, Frigider Dotări imobil: Interfon Ferestre: Ferestre PVC IT&C: Internet, Telefon Lift: Lift Mobilat: Mobilat complet, Mobilat parțial Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Priveliște: Vedere spre oraș Servicii asigurate în clădire: Acces pentru persoane cu dizabilități Sistem încălzire: Calorifere, Termoficare Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament cu 2 camere situat in cartierul Drumul Taberei – str Cara Anghel, adiacent Bd. 1 Mai (fost Compozitorilor).
Imobilul a fost construit in perioada anilor 1979 – 1980, iar exteriorul urmeaza sa intre in programul de reabilitare termica.
Apartamentul are o suprafata totala de 53,38mp, din care 5.4mp balconul, interiorul dispune de finisaje mai vechi, dar pastrate in stare buna, se poate vinde mobilat si utilat, la cererea cumparatorului.

Unul din avantajele locuirii la ultimul etaj este evident privelistea/vederea apartamentului care este libera si neobturata, fiind ferit de zgomotul traficului de pe bulevard, prin pozitionarea in plan secund si beneficiaza de foarte multa lumina naturala.

Pentru orice informatii suplimentare privind acest apartament, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare