COMISION 0% – Apartament 4 camere 93mp in complex inchis, langa parc si metrou

Bucuresti
165.000 €
De vanzare 100mp 2Bai 4Camere 1Loc de parcare

Facilitati

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Dotări: Aer condiționat Dotări imobil: Interfon, Telecomandă poartă acces auto, Telecomandă poartă garaj Izolații termice: Izolație exterioară Parcare: Garaj subteran Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Uși interior celulare Ușă intrare: Ușă intrare metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 4 camere situat in Complexul rezidential privat Codrii Residence (Aleea Codrii Neamtului), cu acces imediat catre punctele de interes ale zonei (Auchan Titan, metrou Titan si metrou Nicolae Grigorescu, parcul Titanii si parcul IOR – Titan, multiple mijloace de transport, scoli si gradinite, complex comercial etc) si ferit de zgomotul traficului de la bulevard.

Apartamentul este eficient compartimentat, beneficiind de multiple spatii de depozitare, 2 bai generoase, un balcon si o terasa, iar spatiile principale ale locuintei, respectiv bucataria si livingul au suprafete mari. Orientarea este mixta, apartamentul fiind astfel luminos si calduros, iar finisajele sunt de inalta calitate, intretinute intr-o stare foarte buna.

Complexul Codrii Residence este format exclusiv din imobile cu regim mic de inaltime, S+P+2E+M, cu cai de acces largi, oferind astfel locatarilor intimitate si fiind aerisit, iar accesul in complex este privat si restrictionat, locatarii beneficiind de siguranta deplina.

Impreuna cu apartamentul se poate achizitiona si un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului., in suprafata de 17mp (avand posibilitatea crearii unei boxe de depozitare de aprox 4mp).

Pentru orice alte informatii privitoare la acest apartament, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare