COMISION 0% – Apartament 4 camere 100mp renovat adiacent Bd Unirii – Anton Pann

Bucuresti
78.800 €
De vanzare 100mp 2Bai 4Camere

Facilitati

Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Aer condiționat Dotări imobil: Interfon Ferestre: Geamuri termopan, PVC IT&C: Internet, Telefon Mobilat: Nemobilat Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Priveliște: Vedere panoramică, Vedere spre oraș Sistem încălzire: Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Lemn, Sticlă Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament spatios, cu suprafete generoase si compartimentare eficienta, situat in imediata vecinatate a Bd. Unirii, cu acces facil catre toate zonele ultracentrale ale Capitalei si avand in imediata vecinatate multiple mijloace de transport in comun.
Apartamentul dispune de 4 camere (toate camerele au peste 15mp), carora li se mai adauga o camera intima la mansarda imobilului, extrem de potrivita pentru lucrul de acasa sau momentele de creatie, separata de activitatea cotidiana desfasurata in apartament. Apartamentul a fost renovat, dispune de centrala termica proprie, beneficiaza de multiple spatii de depozitare suplimentare, iar amplasamentul imobilului ofera acces foarte usor, atat pietonal, cat si auto, catre multiple zone de interes aflate in imediata vecinatate.
Imobilul, construit in anii 1950, are o structura de caramida si beton specifica perioadei respective, nu prezinta vreo clasa de risc sau grad de urgenta, iar regimul mic de inaltime S+P+2E+M+Pod, cu cate 1 sau 2 apartamente pe nivel, ofera siguranta locatarilor.
Pentru orice detalii suplimentare privind acest apartament, la achizitia caruia beneficiati de COMISION0%, contactati-ne!

Localizare