COMISION 0% – Apartament 2 camere decomandat, spatios – Metrou Iancului

Bucuresti
47.500 €
De vanzare 54mp 1Bai 2Camere

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Curte, Curte comună, Grădină, Pivniță Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Bucătărie: Mobilată, Parțial mobilată, Parțial utilată, Utilată Contorizare: Contor electric Dotări: Aragaz, Frigider Dotări imobil: Acoperiș, Interfon, Uscătorie Ferestre: Lemn IT&C: Internet, Telefon Mobilat: Complet, Nemobilat, Parțial Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Sistem încălzire: Calorifere, Centrală imobil Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Lemn Ușă intrare: Lemn

Descrierea proprietatii

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 2 camere situat in zona Mosilor – Ferdinand, la 7 minute de mers pe jos de statia de Metrou Iancului, si la 2 minute de mers pe jos pana la intersectia Bd. Ferdinand cu Sos. Mihai Bravu (Liceul Iulia Hasdeu), pe o strada linistita, predominata de case si vile.
Apartamentul este decomandat, are o suprafata totala de 54mp, din care 2mp balcon si doua boxe la subsol, a cate 5mp fiecare. Apartamentul este finisat clasic, este curat si poate fi locuit in stadiul existent, fara renovari imediate.
Imobilul este construit cu cadre si plansee de beton, compartimentari si pereti din caramida, iar anul edificarii sale este 1947. Situatia juridica a apartamentului este foarte clara, iar imobilul nu prezinta risc seismic si nici nu este monument istoric.
Imobilul dispune de curte cu o mica gradina amenajata chiar langa balconul apartamentului. Locatarii sunt foarte linistiti, scara blocului curata, curtea ingrijita.

COMISION 0%

ID ZOOMCITY: CP334446

Localizare