COMISION 0% – Apartament 125mp Ibiza Sol renovat, langa Scoala Americana

Bucuresti
198.000 €
De vanzare 125mp 2Bai 3Camere 1Loc de parcare

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Lift, Loc de joacă copii, Zonă pentru barbeque Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Dotări imobil: Fitness, Interfon, Parcare biciclete, Pază, Pază permanentă, Piscină exterioară, Piscină privată, Spații agrement, Telecomandă poartă garaj Parcare: Garaj subteran Priveliște: Vedere panoramică Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament superb situat in complexul rezidential Ibiza Sol, amplasat langa Scoala Americana, adiacent Bd. Pipera, intr-o zona exclusivista si beneficiind de multiple facilitati premium ale complexului: doua piscine exterioare, sala de forta, locuri de joaca pentru copii, paza permanenta, supraveghere video, mii de metri patrati de spatiu verde ingrijit si amenajat si, foarte important, o comunitate deosebita, formata preponderent in ultimii ani in aceasta locatie.

Apartamentul are o pozitie privilegiata in interiorul complexului, cu acces imediat la facilitatile complexului, dispune de semineu si barbeque, iar spatiul interior este extrem de eficient compartimentat si amenajat, asigurand atat confort si functionalitate, cat si un stil de viata lejer si relaxat, intr-un mediu premium, cu finisaje si arhitectura deosebite.
Apartamentul are o suprafata de 125 mp (din care 15 mp terase), este foarte luminos si dispune de spatii largi si aerisite, precum si de spatii de depozitare generoase, are doua bai mari si o zona de zi deschisa de 53 mp.

Locatia complexului, langa Scoala Americana, cu acces rapid la toate punctele de interes ale zonei de Nord a Capitalei, precum si facilitatile de care comunitatea acestui complex se bucura – reprezinta principalele motive pentru care sa va doriti sa vedeti in detaliu aceasta frumoasa proprietate.

Apartamentul se vinde cu un loc de parcare in garajul subteran al imobilul si cu o boxa generoasa, ambele disponibile contra-cost.
Pentru orice alte informatii privind acest apartament superb, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare