COMISION 0% – 4 camere lux, cu 3 bai – la 6 minute Metrou Gorjului, bloc 1980

Bucuresti
94.800 €
De vanzare 86mp 3Bai 4Camere

Facilitati

Alte spații: Grădină, Lift, WC Serviciu Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Contorizare: Apometre, Contor căldură, Contor electric Dotări: Aer condiționat Dotări imobil: Interfon Ferestre: Geamuri termopan, PVC Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Sistem încălzire: Calorifere, Termoficare Utilități generale: Apă, Canalizare, Curent, Gaz Uși interior: Celulare, MDF Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 4 camere in suprafata de 87 mp (din care 3 mp balcon), ideal pentru o familie care are nevoie de un spatiu generos, ultra-finisat, excelent compartimentat (fiecare dormitor avand baie proprie), foarte aproape de orice mijloc de transport in comun (inclusiv metrou – 5 minute distanta), intr-un bloc din 1980. Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare ADP.

Apartamentul a fost complet renovat, finisajele fiind de foarte buna calitate, fiecare detaliu fiind ales pentru a se potrivi perfect si a armoniza apartamentul. Instalatiile sanitara si electrica sunt noi, peretii sunt drepti, iar atentia acordata detaliilor se poate vedea usor in exemple precum: ceramica din cele 3 bai, usile interioare, tamplaria cu geam termopan, corpurile de iluminat cu led, aer conditionat 18000 BTU Daikin, etc.
Apartamentul este orientat sud-est, blocul este inconjurat de un spatiu verde amenajat, ferit de zgomotul traficului, iar in imediata vecinatate se afla doua scoli, centre comerciale, restaurante, precum si acces foarte facil la diferite mijloace de transport. In plus, beneficiaza de un spatiu de depozitare de 4mp la subsolul blocului.

Pentru mai multe informatii privind acest apartament, la care beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare