Comision0% – Apartament cu 2 camere Drumul Taberei – Dealul Macinului

Bucuresti
54.000 €
De vanzare 49mp 1Bai 2Camere

Facilitati

Alte Spații: Curte comună Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Mobilată, Utilată Contorizare: Apometre, Contor căldură, Contor electric Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Frigider, Mașină de spălat rufe Dotări imobil: Interfon Electrocasnice: Hotă Ferestre: PVC Izolații termice: Exterior Mobilat: Parțial Pereți: Faianță Podele: Gresie, Parchet Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: MDF Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare, cu 0% Comision, un apartament cu 2 camere situat in cartierul Drumul Taberei – Aleea Dealul Macinului. Imobilul este bine pozitionat, in zona blocurilor cu 4 etaje, plina de gradini cu verdeata si foarte aproape de mijoacele de transpot in comun. Apartamentul se afla la etajul 2 din 4, este decomandat, cu o suprafata totala de 49mp. Interiorul este curat, luminos, dispune de imbunatatiri din 2015, precum parchet laminat, usi interioare schimbate MDF, usa metalica, tamplarie cu geam termopan, gresia si faianta modele mai vechi.
Bucataria este mobilata si utilata, in stare de functiune si pot ramane in apartament, daca cumparatorul si le doreste. Exteriorul a fost reabilitat, in regie proprie, in anul 2010.
Aceasta casa poate deveni”acasa” pentru dvs. Pentru detalii suplimentare si/sau programarea unei intalniri, nu ezitati sa ne contactati.
COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR
ID CP698334

Localizare