Comision0% – Apartament cu 2 camere, bloc 1978, Drumul Taberei – Favorit

Bucuresti
57.500 €
De vanzare 54mp 1Bai 2Camere

Facilitati

Alte Spații: Curte comună, Lift Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Mobilată, Utilată Contorizare: Apometre, Contor electric Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Frigider, Mașină de spălat rufe Dotări imobil: Interfon Electrocasnice: Hotă Mobilat: Parțial Pereți: Faianță, Vinarom Podele: Gresie, Linoleum Sistem încălzire: Calorifere, Termoficare Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Celulare Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta, cu 0% comision pentru cumparator, un apartament cu 2 camere situat in Cartierul Drumul Taberei – Aleea Tincani, zona Favorit, la nici 3 minute de viitoarea statie de metrou si 1 minut de Scoala Generala 197.
Imobilul in care se afla acest apartament a fost construit 1978, cu structura de beton. Interiorul beneficiaza de tamplaria cu geam termopan, montata 2018 si usa metalica. Apartamentul se poate vinde mobilat-utilat complet, dormitorul a fost achizitionat anul trecut si este in perfecta stare.
Daca sunteti interesat sa aflati mai multe informatii despre acest apartament, nu ezitati sa ne contactati.
COMISION 0% CUMPARATOR
ID CP725027

Localizare