COMISION 0% – Spatiu Birouri – Aviatorilor, 100mp, loc parcare

Bucuresti
1.050 € / luna
De inchiriat 99mp 3Bai 3Camere

Facilitati

Alte caracteristici spațiu comercial: Centrală termică Arhitectură: Gresie, Grupuri sanitare amenajate și utilate, Parchet Climatizare birou: Control individual AC pentru fiecare zonă de birou Elemente ECO: Parcare biciclete Facilități clădire / proximități: Autobuz, Centru comercial în proximitate, Stație de metrou în proximitate Ferestre birouri: Ferestre care se deschid, Ferestre înclinate IT&C: Posibilitatea alegerii operator date / telefonie Parcare: Garaj subteran Priveliște: Vedere spre oraș Servicii asigurate în clădire: Acces pentru persoane cu dizabilități, Administrare și management imobiliar, Afișare logo pe clădire, Contorizare separată, Curățenie exterioară, Curățenie parcare, Curățenie spații comune, Îndepărtarea zăpezii, Îngrijirea spațiilor verzi, Salubritate, Servicii de întreținere și reparații lifturi, Sistem de ventilație Siguranță și securitate: CCTV, Sistem de alarmă Sursă de alimentare: Sursă principală de alimentare Utilități generale: Internet, Telefon

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta disponibil pentru inchiriere, un spatiu excelent pentru activitate de birou, situat pe str. Emanoil Porumbaru, in imediata vecinatate a Bd. Aviatorilor si Kiseleff, cu acces metrou la mai putin de 5 minute distanta mers pe jos.
Spatiul este nemobilat, cu o suprafata de 99.81mp, din care balcon 6.66mp, la etajul 1, pozitionat pe partea din spate a cladirii, compartimentat in 3 camere, din care una de aprox. 50mp. Dispune de multiple spatii de depozitare, terasa, iar finisajele sunt de calitate.
Fara costuri de mentenanta.
1 loc de parcare inclus in pretul de inchiriere, in garaj subteran.
COMISION 0%

ID ZoomCity: CP1061832

Localizare