COMISION 0% – Casa P+1E+Terasa curte proprie TVA inclus, langa Cartierul German

Chitila
89.000 €
De vanzare 121mp 2Bai 3Camere

Facilitati

Alte Spații: Curte, Grădină, WC Serviciu Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Scară interioară Dotări imobil: Acoperiș Ferestre: PVC Izolații termice: Exterior Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Sistem încălzire: Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Celulare Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Daca te-ai saturat de zgomotul de sirene, alarme, claxoane, mirosul de noxe te sufoca, iar betonul din oras este din ce in ce mai apasator, este cazul sa te orientezi care o casa, intr-o zona linistita, ferita de trafic, accesibila, de unde ajungi usor in centru si in care te poti muta in foarte scurt timp.
Iti propunem spre achizitie o casa avand 102mp utili, din care terasa de 23mp, cu o curte de 40mp, potrivita pentru amenajarea unei zona de terasa/foisor cu un gratar langa, iar daca te plictisesti de curte, poti folosi terasa de la etajul 2, care iti ofera un view placut, cu apusuri colorate.

Ansamblul rezidential Lotusului este format din 6 vile alipite, din care sunt in continuare disponibile la vanzare 4 vile. Situat la o distanta de 1 km de intersectia cu Sos de Centura Bucuresti, are o arhitectura moderna, iar spatiile au fost eficientizate pentru a maximiza confortul dvs. Locatia ansamblului a fost aleasa astfel incat sa beneficiati, ca proprietar, de liniste, acces rapid la supermarket Lidl sau Mega Image (500m – 2minute), Bucuresti (1.4 km – 3minute), Leroy Merlin (3 km – 6minute), P-ta Victoriei (11km – 25minute), precum si acces rapid la mijloc de transport in comun (300m – 3 minute).

Pretul de 89.000 euro include TVA de 5% si un loc de parcare propriu, aferent locuintei. Casa se poate preda cu finisaje complete, gata de mutare, pentru care se va plati suma de 6.000euro, rezultand un total de 95.000euro sau partial finisata, pentru cei care doresc sa aleaga alte produse fata de cele puse la dispozitie de dezvoltator.
Pentru finisarea ”la cheie” a locuintei, intr-un buget de 6.000 euro (cu TVA de 5% inclus) beneficiati de urmatoarele finisaje: gresie si faianta portelanata import Italia, parchet triplustratificat Tarkett, usi celulare Porta Doors, prize si intrerupatoare modulare Bticino, obiecte sanitare portelanate Vitra si baterii Grohe (sau producatori similari pentru toate finisajele de mai sus).

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre aceasta locuinta la care beneficiezi de 0% COMISION!

Localizare