COMISION 0% Casa P+1+2R proiect nou, 3 dormitoare

Bucuresti
104.000 €
De vanzare 135mp 3Bai 4Camere

Facilitati

Alte Spații: Curte, Grădină, WC Serviciu Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări: Scară interioară Dotări imobil: Acoperiș Ferestre: PVC Izolații termice: Exterior Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Podele: Gresie, Parchet Sistem încălzire: Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Celulare Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, o casa situata intr-un ansamblu rezidential format din 6 vile alipite, din care sunt in continuare disponibile la vanzare 4 imobile, amplasate la 1 km distanta de intersectia cu Sos de Centura Bucuresti, si la 5 minute distanta de Leroy Merlin Colosseum.
Statia RATB este la 300m (3 minute) distanta de vile, iar la circa 4-5 minute mers pe jos se afla un supermarket Mega Image si un supermarket Lidl.
Strada pe care se afla proiectul este putin tranzitata, in vecinatate fiind doar case.

Casa pe care v-o propunem dispune de o curte proprie amenajata, trei dormitoare, 2 bai si grup sanitar, living si bucatarie, precum si o terasa foarte generoasa.

In pretul afisat, de 104.000 euro, este inclus un loc de parcare aferent locuintei, precum si TVA-ul de 5%. Finisajele incluse in acest pret sunt urmatoarele:
– exterior finisat complet cu termoizolatie, curte amenajata cu gazon si cu zona de servit masa;
– interior finisat complet cu tencuiala, gletuire si zugraveli acrilice albe; centrala proprie si instalatiile electrica, sanitara si termica puse in functiune.
– kituri pre-instalate pentru aer conditionat, panouri solare si generator.

Pentru finisarea ”la cheie” a locuintei, intr-un buget de 6.000 euro (cu TVA de 5% inclus) beneficiati de urmatoarele finisaje: gresie si faianta portelanata import Italia, parchet triplustratificat Tarkett, usi celulare Porta Doors, prize si intrerupatoare modulare Bticino, obiecte sanitare portelanate Vitra si baterii Grohe (sau producatori similari).

Contactati-ne pentru mai multe informatii despre aceasta locuinta la care beneficiati de 0% COMISION!

ID anunt: CP629506 – EBUC3D

Localizare

Proprietati similare