COMISION 0% – Casa 4 camere, singur curte, 400m de Bd Unirii – Teren 224 mp

Bucuresti
234.800 €
De vanzare 0mp 2Bai 4Camere

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Curte, WC Serviciu Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Bucătărie: Bucătărie închisă Contorizare: Contor electric, Contor gaz Ferestre: Ferestre PVC, Geamuri termopan Mobilat: Nemobilat Podele: Gresie, Linoleum, Parchet laminat Sistem încălzire: Calorifere, Centrală imobil, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon Uși interior: Uși interior lemn Ușă intrare: Ușă intrare lemn

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un imobil subsol, parter si pod avand o suprafata de 135,60 mp amplasat pe un teren de 224 mp cu deschidere 10,17ml, situat intr-una dintre cele mai ravnite zone de case ale Capitalei, in imediata vecinatate a Bd. Unirii, Bd. Decebal, Str. Matei Basarab si Str. Traian, cu acces imediat la facilitatile zonei si avand in proximitate atat numeroase mijloace de transport in comun, cat si scoli, licee, magazine, restarurante, centre comerciale, etc.

Imobilul a fost construit in anul 1945, dispune de 4 camere, 2 grupuri sanitare, subsol si o anexa in curte, avand posibilitatea reamenajarii podului pentru a putea fi valorificat de viitorul proprietar. Situatia juridica este foarte clara, terenul este in proprietatea exclusiva, nu exista in istoricul proprietatii vreo lege speciala.

Casele vecine au fost renovate si/sau extinse, oferind un plus de imagine si siguranta.
Proprietatea se preteaza atat ca locuinta pentru o familie, cat si ca birou, avand camere inalte, ferestre mari si o curte care poate fi folosita ca si zona de relaxare.

Pentru mai multe informatii privind aceasta proprietate la achizitia careia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

Localizare