COMISION 0% – Aviatorilor, 100mp, terasa 6,67mp imobil nou, loc parcare

Bucuresti
1.150 € / luna
De inchiriat 100mp 3Bai 3Camere

Facilitati

Arhitectură: Ferestre care se deschid, Ferestre înclinate, Gresie, Grupuri sanitare amenajate și utilate, Parchet Climatizare birou: Control individual AC pentru fiecare zonă de birou Detalii tehnice: Centrală termică Dotări: Sistem de alarmă Dotări imobil: Acces pentru persoane cu dizabilități Elemente ECO: Parcare biciclete Facilități clădire / proximități: Autobuz, Centru comercial în proximitate, Stație de metrou în proximitate IT&C: Internet, Posibilitatea alegerii operator date / telefonie, Telefon Servicii asigurate în clădire: Administrare și management imobiliar, Afișare logo pe clădire, Contorizare separată, Curățenie exterioară, Curățenie parcare, Curățenie spații comune, Îndepărtarea zăpezii, Îngrijirea spațiilor verzi, Salubritate, Servicii de întreținere și reparații lifturi, Sistem de ventilație Siguranță și securitate: CCTV Sistem electric: Sursă principală de alimentare

Descrierea proprietatii

Compania Zoom City va prezinta spre inchiriere, cu 0% COMISION pentru chirias, un spatiu de birouri cu o suprafata de 100mp, din care balcon 6,67mp.
Imobilul este situat in imediata vecinatate a Bd. Aviatorilor si Kiseleff, cu acces metrou la mai putin de 5 minute distanta mers pe jos.
Spatiul este nemobilat, la etajul 2, pozitionat pe partea din spate a cladirii, compartimentat in 3 camere, din care una de aprox. 35mp. Dispune de multiple spatii de depozitare, terasa, iar finisajele sunt de calitate.
Fara costuri de mentenanta.
1 loc de parcare inclus in pretul de inchiriere, in garaj subteran.
COMISION 0%

ID ZoomCity: CP438393

Localizare

Video