COMISION 0% – Apartament cu 2 camere, decomandat – Valea Argesului

Bucuresti
55.000 €
De vanzare 49mp 1Bai 2Camere

Facilitati

Alte spații: Boxă la subsol, Curte comună Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun Arhitectură: Gresie, Parchet Climatizare: Aeroterme Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz Dotări imobil: Interfon Ferestre: PVC IT&C: Internet, Telefon Izolații termice: Exterior Jaluzele: Verticale Mobilat: Nemobilat Pereți: Faianță, Vopsea lavabilă Sistem încălzire: Calorifere, Centrală proprie Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz Uși interior: Celulare Ușă intrare: Metal

Descrierea proprietatii

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare, un apartament cu 2 camere situat in cartierul Drumul Taberei – pe str. Valea Argesului, 0% COMISION pentru cumparator.
Proprietatea este pozitionata la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje, cu vedere catre gradina. Imobilul a fost construit in 1973, un an preponderent pentru zona Drumul Taberei.
Dispune de centrala termica de apartament, blocul a fost termoizolat in 2016, astfel eficientizandu-se pierderile de caldura si reducandu-se semnificativ factura de gaz si intretinerea. Interiorul este curat, luminos si dispune de parchet laminat, peretii au fost refacuti, instalatia sanitara inlocuita.

Pozitia imobilului este una excelenta, la nici 1 minut distanta gasim statia de RATB catre centru, vis a vis de bloc se afla Piata Valea Argesului, iar la 12 minute de mers pe jos, vom ajunge la viitoarea statie de metrou Raul Doamnei.

Pentru informatii suplimentare si/sau programarea unei intalnirii, nu ezitati sa ne contactati.
ID CP781718

Localizare